​​​​​​

Nyheter

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål om næringsparken eller ønsker tilbud på tomt eller leie av lokaler

Lene Haug

Daglig leder
Tlf: +47 47 64 61 93
E-post: lene@liegruppen.no

Unigrafisk flytter fra Frekhaug til Mjåtveit Næringspark

Det har over lang tid vært en god dialog med Unigrafisk om en mulig etablering av virksomheten i Mjåtveit Næringspark. Det var derfor med stor glede at vi kunne tilby dem en grovplanert tomt så snart næringsparken var regulert og nødvendige formaliteter var på plass.

Unigrafisk har kjøpt en 3 daa stor tomt gjennom selskapet Brenda Eiendom AS. Tomten nærmer seg ferdig grovplanert og det vil bli overtakelse i månedsskifte august/september 2012.  Unigrafisk er en allsidig leverandør av grafiske produkter og de vil inne kort tid starte oppføringen av et nybygg på ca. 1 200 m2. Selskapet har vært etablert på Frekhaug siden 1986, men ønsker nå å ta del i den omfattende næringsutviklingen som vil finne sted i Mjåtveit Næringspark.

Unigrafisk har store forventninger til Mjåtveit Næringspark

 - Vi vurderte flere muligheter, men er veldig trygge på valget av Mjåtveit Næringspark sier daglig leder i Unigrafisk, Kjetil Røssevold

- Utslagsgivende for oss var Liegruppens profesjonelle planlegging og håndtering av prosessene. Mjåtveit Næringspark blir et flott senter med en svært attraktiv beliggenhet. Vi forventer at aktivitetene snart er i gang og at området vil bli fylt opp fort. Det gir oss også en fremtidig verdiøkning.

- Nå får vi full fleksibilitet og mulighet til å utforme vårt område slik at vi dekker alle behov. Samtidig som det er nær dagens produksjon slik at vi har kort vei og beholder samme postnummer. Mjåtveit Næringspark ligger langs ny, god vei med god avkjørsel og nærhet til busstopp. Her får vi det akkurat slik som vi vil, avslutter Kjetil Røssevold.

les artikkel i Nordhordland 28.4